Tutorials
Beautybar

Opleidingen / Workshops

Ben je geïnteresseerd en wil je graag de skils hebben om mooie nageltjes te zetten? Dan ben je bij Davinci Nail-Art aan het juiste adres! Is het om jouw toekomstige klanten een professionele service te verlenen of enkel om jezelf te plezieren zodat je mooie nageltjes kan zetten? Wat jouw drijfveer ook is, we gaan met deze basisopleidingen er voor zorgen dat je de kneepjes van het vak onder de knie krijgt om zo jezelf of andere te voorzien van een mooie professionele set nagels.

Lees meer

Workshop/Opleiding BIAB

750,00€ (incl btw)

Workshop/Opleiding Polygel

300,00€ (incl btw)

Workshop/Opleiding Acryl

300,00€ (incl btw)

Workshop/Opleiding Opbouwgel

300,00€ (incl btw)

Workshop/Opleiding Gel Polish

300,00€ (incl btw)

Workshop Pedicure

400,00€ (incl btw)

Thema workshop/opleiding Art Gel

400,00€ (incl btw)

Thema workshop Bridal Design

400,00€ (incl btw)

Thema workshop Basis Nail-Art

400,00€ (incl btw)

Perfectie training

400,00€ (incl btw)

Spoedcursus Gel

800,00€ (incl btw)

Spoedcursus Acryl

800,00€ (incl btw)

Spoedcursus Polygel

800,00€ (incl btw)

Momenteel is er één basisopleiding te volgen die in groep gegeven wordt, hier ga je alle belangrijke basistechnieken aangeleerd krijgen ivm het aanbrengen van Polygel en Acryl. Deze basisopleiding wordt gegeven in 5 dagen van telkens 3uur en gaat steeds s'avonds door, van 19u tot 22u.

Er is ook steeds een mogelijkheid om de basisopleidingen in een spoedcursus te volgen, deze opleidingen zijn dan verspreid over 2 volledige dagen, de datums hiervoor moeten telkens besproken en overeengekomen worden met de leerkracht waarbij er rekening gehouden wordt met jouw en haar agenda..

Voor degene die zichzelf toch liever perfectioneren na één van de basisopleidingen gevolgd te hebben, is het altijd mogelijk om te kiezen voor een Perfectie Training waar dan dieper ingegaan zal worden op de technieken en details die een must zijn bij het uitoefenen van een professionele carrière als nagelstyliste.

De basisopleidingen bestaan uit een theoretisch en praktijk gedeelte die gegeven wordt door onze ervaren en gepassioneerde nagelstyliste Olga, die jou volledig zal voorbereiden op een carrière als professionele allround nagelstylist(e).

Het is ook mogelijk om eventueel verschillende nail-art technieken aan te leren moest hiervoor interesse zijn, dit kan in overeenstemming met de nagelstyliste/leerkracht altijd besproken worden.

In het cursusgeld van elke basisopleiding is telkens een starterset voorzien zonder lamp! We werken uitsluitend met hoogwaardige producten van Davinci Nail-Art(DNA). Bij het afronden van jouw opleiding ontvang je altijd een certificaat.

Bij de basis praktijklessen dien je steeds een model mee te brengen voor les 2, 4 en les 5!

Alle (basis)opleidingen gaan altijd door op de Boerenkrijgsingel 5 te Hasselt en dit steeds in kleine groepen van maximaal 10 deelnemers, er is geen vooropleiding nodig om deel te kunnen nemen. 

Een Thema Workshop of Spoedcursus  kan enkel op afspraak gereserveerd worden!

 Inschrijvingen kunnen telefonisch als online gedaan worden, er zal enkel gereserveerd en bevestigd worden na volledige betaling van het inschrijfgeld, deze hoort ook ten laatste 3 weken voor aanvang cursus voldaan te worden!

** De betalingen kunnen zowel in onze shop als online voldaan worden.

*** Een annulatie moet minimaal 3 weken voor aanvang van de betreffende workshop/opleiding doorgegeven worden. Wil je het inschrijfgeld terug ontvangen, dan zal er een administratieve kost van 10% van het betaald bedrag aangerekend worden. Omzetting naar een tegoedbon is kosteloos!  

Weergeven 1 t/m 13 van in totaal 13
Klanten beoordelen ons met een 9.9 (344 beoordelingen)