Hét schoonheidssalon voor de beste behandelingen in Hasselt is
Davinci Beauty

Ziet u er graag elke dag mooi en verzorgd uit? Wilt u een schoonheidsbehandeling voor een speciale gelegenheid of gewoon voor uzelf? Dan bent u bij Davinci Beauty aan het juiste adres, want wij stellen met veel plezier de schoonheid van de vrouw voorop. In ons schoonheidssalon te Hasselt komt u tot rust en wandelt u buiten met het beste gevoel en de mooiste eindresultaten geheel naar uw wensen.

Ons aanbod aan behandelingen

In ons salon te Hasselt staat de klant centraal waardoor wij proberen om met onze waaier aan behandelingen voor iedereen klaar te staan. Hebt u complexen over uw wimpers? Wilt u mooie nagels of zijn henna brows dat wat jij zoekt? Bekijk dan snel ons aanbod aan behandelingen op maat van u als klant.

Henna Brows

Dit is een techniek om uw wenkbrauwen op te vullen. Hiermee verbetert u de uitstraling van uw gezicht. Bovendien is dit een plantaardig natuurproduct dat ideaal is om de haren onbeschadigd te behandelen. Henna Brows blijven tot 2 à 3 weken op de huid, en tot 6 weken op de haartjes. De behandeling zelf duurt ongeveer een veertigtal minuten.

Wimperlifting

Wimperlifting is een behandeling waarbij de natuurlijke wimpers gekruld worden en een optische verlenging verkrijgen. Dit wordt bekomen door techniek en de samenstelling van het product. De perfecte combinatie om uw wimpers sterker, dikker en gezonder te laten groeien.

Nagelstudio

Niet iedereen heeft mooie natuurlijke nagels. Met kunstnagels heeft u altijd verzorgde handen. Uw handen zijn immers uw visitekaartje. Kunstnagels kunnen permanent of tijdelijk worden geplaatst. U kan kiezen voor Gelnagels, Acrylnagels, Polygelnagels of gewoon gellak op de natuurlijke nagel. Hiervoor kunt u terecht in onze nagelstudio.

Hebt u verder nog vragen? Wilt u een bespreking van uw wensen? Neem dan contact op.