Henna Brows, de oplossing voor volle wenkbrauwen

Een Henna Brow behandeling is totaal anders dan het verven van jouw wenkbrauwen. Met Henna Brows kan je jouw wenkbrauwen met behulp van een plantaardig product een natuurlijke volumineuze look geven. De Henna Brows worden zowel op de haartjes als de huid aangebracht hierdoor verkrijg je ook een strakkere en vollere wenkbrauw. De Hennaverf zal ongeveer 14 dagen op de huid blijven en 5a6 weken op de haartjes, afhankelijk van het huidtype en de nazorg.

Vollere wenkbrauwen

Bij ons gespecialiseerd salon kan u onder andere terecht voor een behandeling waarbij uw wenkbrauwen onder handen worden genomen. Dit wordt steeds professioneel en met de nodige zorg uitgevoerd. Hierbij zijn wij vooral gespecialiseerd in Henna Brows. Dit is het ideale product om uw wenkbrauwen op een natuurlijke en plantaardige manier mooier en voller te maken. Tevens verkrijgen uw wenkbrauwen meer volume. Het is geschikt voor mensen met lichte haren en een ongelijke vorm. Na deze behandeling hebt u lange tijd genot van het prachtige eindresultaat. Het blijft tot wel twee weken op de huid zitten en tot zes weken op de haartjes.

Andere behandelingen

Ons team staat altijd klaar om de klant een schoonheidsbehandeling op maat te geven. Welke problemen of complexen u ook ervaart, wij zorgen voor de beste service en garanderen u een fijn gevoel wanneer u ons salon in Hasselt weer buiten wandelt. Daarom vinden wij het belangrijk om een ruime waaier aan behandelingen te voorzien zodat u voor alles bij ons terecht kan. Zo hebben wij een professionele nagelstudio. Als vrouw is er niets zo leuk dan u goed in uw vel te voelen. Na een bezoekje aan ons beautysalon, komen de complimenten vanzelf uw richting uit.

Hebt u nog vragen? Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel dan niet, neem vandaag nog contact op en maak uw afspraak voor een eigen verwenmoment.

Veelgestelde vragen

Wat zijn Henna Brows?

Dit is een verftechniek waarbij de wenkbrauwen doormiddel van een plantaardig product(Lawsonia Inermis) op een natuurlijke manier opgevuld worden, hierdoor verkrijg je een mooier en voller effect. Door deze behandeling ga je op een eenvoudige manier de uitstraling van jouw gezicht verbeteren. Na deze behandeling hoef je niet meer elke dag jouw wenkbrauwen bij te werken met potlood of poeder.

Hoevel kost deze behandeling?

De behandeling kost 37€

Waarom kiezen voor Henna Brows?

Voor het coveren van de grijze haartjes

Lang zichtbaar resultaat doordat zowel de huid als de haartjes worden geverfd

Waar moet je rekening mee houden na de behandeling?

De eerste 48 uur:

  • Geen contact met water
  • Geen make-up
  • Geen make-up remover
  • Niet zonnen of onder de zonnebank gaan
  • Geen Browlift laten doen

De eerstte 4 weken:

  • Geen make-up removers op olie basis.
  • Geen peelende producten op of rondom de wenkbrauwen.
  • Geen reinigingsproducten op de de wenkbrauwen, reinig ze enkel met water.
  • Wrijf niet over de wenkbrauwen bij het wassen van je gezicht, bij het drogen enkel deppen.
*Aandachtspunt: De henna zal sneller van de huid verdwijnen als je met olie houdende producten op of rond de wenkbrauwen komt of ze regelmatig reinigt en crèmes gebruikt. Als je lang wilt genieten van jou Henna Brows is het aangeraden om deze acties te vermijden, olie houdende verzorgings producten lossen de Hennaverf op de huid op.

Hoeveel tijd neemt de behandeling in beslag?

De behandeling zal ongeveer een 45 tal minuten in beslag nemen, brow mapping en shaping inbegrepen.

Brow Mapping & Shaping = De symmetrie en de definitieve wenkbrauw vorm voortekenen vooraleer er begonnen wordt met de behandeling.

Hoelang blijven de Henna Brows zichtbaar?

In het algemeen bliijft de Henna 2 weken op de huid en 5a6 weken op de haartjes zitten.

De duurzaamheid van de behandeling wordt bepaald door verschillende factoren. Zo zal de Henna kleur sneller vervagen op de huid bij personen met een vette huid (3a7 dagen). Bij personen met een normale huid zal de kleur ongeveer een 14 tal dagen blijven, onder normale omstandigheden en wanneer de nazorg goed toegepast wordt.

Ook heeft de hoeveelheid haartjes die je al van nature hebt een invloed, hoe meer wenkbrauwhaartjes je hebt hoe langer het resultaat zal blijven.

Uit welke kleuren kan je kiezen?

Er zijn een 7 tal kleuren beschikbaar waaruit je kan kiezen, je bepaald zelf welke kleur je graag wilt hebben. De kleuren gaan van lichtbruin tot zwart.

Is er kans op een allergische reactie?

Dit komt zeer zelden voor, Henna bevat de stof PPD. Als je hiervoor een allergie hebt is het niet mogelijk om Henna Brows te laten aanbrengen.

Mag er altijd en bij iedereen een Henna behandeling aangebracht worden?

Henna Brows mogen niet aangebracht worden bij de volgende situaties:

Bij wonden, schaafwonden of zweren in de behandelzone.
Bij infecties of huidaandoeningen zoals Dermatitis of Inflamed skin(soort huidontsteking) of Psoriasis.
Bij koortsblaasjes of zwellingen rond de behandelzone.
Bij zonnebrand of een overgevoelige huid.
Bij recent haarverlies, in dit geval adviseren we eerst een bezoek aan de dokter.
Personen die een chemotherapie ondergaan, na het beeindigen van de therapie is het wel mogelijk.
Tijdens de zwangerschap is het beter om te wachten tot na de bevalling, dit om te vermijden dat als er een allergische reactie zou zijn dat de dokter niet de gepaste medicatie kan voorschrijven.

Welke kleur krijgen mijn wenkbrauwen?

Er zijn verschillende kleuren beschikbaar waaruit je kan kiezen, je bepaald zelf welke kleur je graag wilt hebben.

Moeten mijn wenkbrauwen geëpileerd worden?

Neen, jou wenkbrauwen hoeven niet geëpeleerd te worden voor de behandeling.  Hoe meer wenkbrauwhaartjes je hebt hoe beter, hierdoor verkrijg je een voller en mooier resultaat.  De wenkbrauwen worden indien nodig, tijdens de behandeling geëpeleerd .