De nagelstudio die u zoekt

Mooie verzorgde nagels is de droom van elke vrouw. Houdt u van een natuurlijke look of kiest u liever voor een fellere kleur? Wilt u een speciaal design of gaat u voor een klassieke witte boord? Bij Davinci Beauty kan u terecht voor professionele nail art op maat van uw wensen en verwachtingen. Bij deze nagelstudio in Hasselt wordt u verder geholpen door een deskundig team. Voor al uw vragen, kan u vrijblijvend contact opnemen.

Kwalitatieve producten

De producten en uitstekende service van onze nagelstudio in Hasselt worden door heel wat klanten gewaardeerd. Alle producten blinken uit in hoge kwaliteit, esthetiek en aantrekkelijkheid. Davinci Beauty is dé referentie voor nagelproducten en een professionele plaatsing van uw gelnagels en meer. Versier uw nagels met mooie kleuren en tal van accenten en ga hip en stralend door het leven. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden die u steeds kan bespreken met de nail artist in kwestie. Uw nagels worden tot in de puntjes verzorgd met een indrukwekkend resultaat. Werkelijk alles kan: van eenvoudige ontwerpen en subtiele accenten tot de meest extravagante nagels. Aarzel niet en doe beroep op ons salon voor een ruime expertise in nagelverzorging.

Beste service

Welke problemen of complexen u ook ervaart, wij zorgen voor de beste service en garanderen u een fijn gevoel wanneer u ons salon in Hasselt weer buiten wandelt. Daarom vinden wij het belangrijk om een ruime waaier aan behandelingen te voorzien zodat u voor alles bij ons terecht kan. Hebt u nog vragen? Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact op.