Tutorials
Beautybar

Davinci Nail-Art is een modern bedrijf in de nagelbranche dat sinds 2015 oplossingen op basis van de persoonlijke behoeften van élke klant aanbied. Ons doel is niet alleen om betaalbare producten aan te bieden, maar ook hoogwaardige, toegankelijke producten. Op die manier kunnen wij voldoen aan de esthetische en kwalitatieve behoeften van al onze klanten. Zowel een professionele als een niet-professionele nagelstyliste of beginner kan altijd bij ons terecht.

De juiste prijs voor de allerbeste kwaliteit

Omdat we samenwerken met producenten van gerenommeerde cosmetica en nagelproducten, kunnen we kwalitatieve producten aan interessante prijzen leveren. Onze ambitie is enerzijds dat elke klant en elke nagelstyliste producten van hoge kwaliteit krijgt aan een betaalbare prijs, en anderzijds dat al onze producten op geen enkele manier aan kwaliteit zullen inleveren ten opzichte van producten van toonaangevende bedrijven. Wij kunnen deze producten aanbieden aan onvergelijkbarelage prijzen.

Professioneel advies en online nagelproducten kopen

Davinci Nail-Art heeft een vestiging in Hasselt en bestaat al sinds 2015. Onze producten en onze service worden door heel wat klanten gewaardeerd om hun hoge kwaliteit, hun esthetiek en hun aantrekkelijkheid.

Zoekt u advies of wilt u graag alles eens van dichtbij bekijken? Breng dan eens een bezoek aan onze winkel op de Boerenkrijgsingel 5, openingsuren: van di t/m za van 10u - 18:00u Onze medewerkers staan altijd voor u klaar! Er is een ruime parking aan de winkel!!!

Een drukke agenda? Shop online! We weten hoe druk u het heeft en maken het u graag gemakkelijk. Als beginner of professionele nagelstyliste kunt u bij ons 24/24 en 7/7 online shoppen.

Niet getest op dieren en naar alle cosmeticanormen

De nagelproducten van Da Vinci Nail-art zijn nooit getest op dieren. Ze worden ontwikkeld met de ervaring en inzichten van experts die samenwerken met instituten die gespecialiseerd zijn in dermatologisch onderzoek en expertise. Al onze producten zijn ontwikkeld met respect voor dier en natuur en zijn niet schadelijk voor de mens! Ook zijn al onze producten in regel met de Europese regelgeving die ook van toepassing is op alle nagelproducten en die onder de Europese cosmeticavordering 1223/2009 valt!

Klanten beoordelen ons met een 9.9 (348 beoordelingen)