Een wimperlifting zorgt voor een betoverende blik

Wilt u in één oogopslag een diepe indruk nalaten? Houdt u van een sprekende, open blik? Met lange en volle wimpers creëert u meteen een betoverend effect. Jammer genoeg is niet elke vrouw gezegend met voluptueuze wimpers. Maar wij kunnen hier in ons salon Davinci Beauty iets aan doen. Maak vandaag nog uw afspraak voor een wimperlifting in Hasselt.

Natuurlijke, volle wimpers

Volle wimpers laten uw ogen spreken, maar niet veel vrouwen is dit van nature gegeven. Bij ons salon in Hasselt staan wij echter klaar met een perfecte oplossing op maat. Met een wimperlifting verkrijgt u de uitstraling die u verdient. Dit is een specifieke behandeling waarbij de natuurlijk wimpers gekruld worden. Zo worden ze optisch verlengd en komen ze mooier uit. Hierdoor zullen uw ogen meteen groter en sprekender lijken: een resultaat waar elke vrouw van droomt.

Meteen zichtbaar resultaat

Na de behandeling is het resultaat meteen zichtbaar. U hoeft geen hele reeks behandelingen te ondergaan vooraleer u veranderingen opmerkt. Zo zal de structuur van uw wimpers meteen opvallend verbeterd zijn. Door een speciale techniek en de samenstelling van het product zal er meteen op uw wimpers worden ingewerkt met een zichtbare verandering na de eerste sessie. Deze gebruikte producten bestaan uit ingrediënten zoals collageen, hyaluronzuur, Vitamine E, citroenzuur, Vitamine B en arganolie. De perfecte combinatie om uw wimpers sterker, dikker en gezonder te laten groeien.

Afspraak

Hebt u nog vragen? Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wilt u ook eens gebruik maken van onze professionele nagelstudio? Aarzel dan niet, neem vandaag nog contact op en maak uw afspraak voor eigen verwenmoment.