Tutorials
Beautybar

Perfectie training

VOOR WIE?

- De cursus PERFECTIE TRAINING is voor zowel beginners als gevorderde nagelstylisten, er wordt van jou verwacht dat je minstens de basistechnieken onder de knie hebt om op deze ervaring verder te kunnen werken en waar nodig bij te sturen. 

- De cursus perfectie training is altijd een privé les. Op deze manier krijgt de cursist al de nodige aandacht en kan de leerkracht zelfs de kleinste foutjes opmerken en bijsturen.

- In een gesprek met de student wordt er gekeken waar er eventueel nog punten zijn die verbeterd kunnen worden. Dit is voor iedereen persoonlijk, daar waar nodig kan er dan dieper ingegaan worden op bepaalde technieken die de cursist belangrijk vindt en zelf heeft gekozen.  

WAT GA JE LEREN?

- Door de beperkte tijd van 4uren, adviseren wij om een keuze te maken tussen enerzijds het aanbrengen of te wel bijwerken van de nagels.

- In samenspraak met de cursist zal er gekeken worden in welke van de twee technieken er beter een perfectie opleiding wordt gegeven. 

MEEBRENGEN:

- Al de producten waar je normaliter mee werkt ga je nodig hebben om deze perfectie opleiding  te volgen en mag je dus meebrengen naar de les. 

- UV of Led lamp

- Grote handdoek ter bescherming van de tafels

DUUR VAN DE CURSUS:

* Deze perfectie opleiding zal 4 uur duren en kan altijd in samenspraak met onze nagelstyliste Olga gereserveerd worden!

** Bij annulatie of verschuiving is er enkel recht van terugbetaling of aanpassing zonder administratieve kost, wanneer dit minimaal 3 weken voor aanvang vd lessen is doorgegeven! 

*** Gebeurd de annulatie of verschuiving bij minder dan 3 weken voor de gereserveerde datum, dan wordt er een administratiekost aangerekend van 25% vd totaalsom.

**** Bij annulatie in minder dan 1 week voor aanvang vd les heb je geen recht op enige vorm van terugbetaling, verschuiven vd datum is dan ook niet meer mogelijk.  Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Perfectie training

  • voor 240,00(incl btw)


Beschikbare opties:

Gratis verzending vanaf 50,- *

Klanten beoordelen ons met een 9.9 (237 beoordelingen)